“Is dit het nou?”

Grow Your Business Productivity

Een leuke baan, een goed salaris en toch kriebelt er wat. Je vraagt jezelf regelmatig af “Is dit het nou?”. De meeste mensen — 80% volgens de Deloitte’s Shift Index survey — zijn ontevreden met hun baan. Maar liefst 45% van de millenials zegt binnen 2 jaar van baan te willen wisselen. Millenials kiezen steeds vaker voor uitdaging & vrijheid dan voor een hoge salarisstrook.

Wat als je in plaats van op zoek te gaan naar een nieuwe baan eens je leven op dit moment evalueert en nadenkt over hoe JIJ wilt dat jou leven er de komende jaren uit gaat zien. Misschien is het ondernemerschap wel iets voor jou!

Als ondernemer heb je de kans om je eigen baan te creëren. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een eigen bedrijf te beginnen. Bij de KvK kun je je eenvoudig inschrijven. Daarnaast kun je ook zelf je eigen website gaan bouwen. Het enige wat je nodig hebt is een bedrijf dat je website host en je bent klaar om te starten!

Het enige wat je nodig hebt om als ondernemer te starten is een dienst of product dat je wilt verkopen en een koper die geïnteresseerd is in je dienst of product. Door je eigen bedrijf te starten bepaal je zelf waar en wanneer je werkt! Wil je ook starten als ondernemer? Dit kun je zowel parttime naast je huidige baan doen of meteen fulltime. Mijn tip is om te beginnen met het maken van een Businessplan.

Ook interessant