Over

Heej! Ik ben Rommie 

Een reislustige ondernemer, filantroop, levensgenieter en ras optimist die jou helpt om een Lifestyle-preneur te worden. 

Met niks meer dan passie voor ondernemen en persoonlijke ontwikkeling en een droom ben ik in 2014 begonnen als ondernemer. Zo lang ik me kan herinneren ben ik ontzettend nieuwsgierig naar succesvolle mensen. Wat betekent succes voor hen? En hoe zijn ze succesvol geworden?  Hoe kan het dat sommige mensen elke dag worstelen en dat anderen floreren? Soms zelfs onder de meest lastige omstandigheden.

Het eerste bedrijf wat ik lanceerde was de webshop InteriorDelights in Scandinavische woonaccessoires. Met veel plezier kocht ik mooie spullen in in mijn geliefde Scandinavië. Omdat ik zelf gek ben op interieur en Scandinavisch design deed ik iets waar ik enthousiast over was en energie van kreeg. Het enige waar ik niet bij stil had gestaan is dat ik met het runnen van een webshop niet de Vrijheid creëerde zie ik zocht als ondernemer.

Tijd voor verandering

Ik besloot de webshop te verkopen en me weer te focussen op mijn baan. Doordat ik naast het runnen van de webshop altijd door ben blijven werken had ik een fijne basis waarop ik terug kon vallen.

In mijn rol als werknemer merkte ik dat in continu op zoek was naar nieuwe projecten en ontwikkelingen. Door middel van mijn werk als projectmanager en adviseur kon ik bij veel bedrijven een ‘kijkje in de keuken’ nemen. Dit was een super leerzame tijd waarin ik elke dag nieuwe dingen leerde en mezelf snel ontwikkelde.

Tot het moment dat ik vanaf een afstand naar de situatie ging kijken en ik me opgesloten voelde. Ik miste de Vrijheid om zelf aan het roer te staan en kreeg op een gegeven moment zelfs geen energie meer van mijn werk.

Op zoek naar Vrijheid

Vanaf dat moment besloot ik het anders aan te pakken en alleen nog werkzaamheden te doen die me volop energie en vrijheid gaven. Ook besloot ik mijn droom van “Later als ik oud en wijs ben dan word ik fulltime ondernemer” naar voren te halen. Aan het begin van het jaar deelde ik mijn leidinggevende mee dat ik rond de zomer zou stoppen. Hoe of wat ik precies ging doen als ondernemer wist ik toen nog niet, maar deze uitspraak heeft er voor gezorgd dat ik een stok achter de deur had.  

Als snel kwam ik erachter dat ik als ondernemer mijn passies voor ondernemen en persoonlijke ontwikkeling wou combineren in een succesvol online (trainings)business. Omdat dit een totaal nieuwe richting voor me was en ik nog veel moest leren besloot ik een aantal vaste freelance klussen als trainer en projectmanager op te pakken, zodat ik me in de eerste jaren geen zorgen hoefde te maken over mijn (basis)inkomen.

Vervolgens heb ik  stap voor stap mijn online business van de grond af zelf opgebouwd. Ik heb zelf mijn eerste website ontwikkeld, zelf de eerste facebookadvertenties gemaakt, mijn eigen content strategie gemaakt en zelf de online training modules gemaakt etc. Vervolgens stopte ik al het extra verdiende geld in de groei van mijn online bedrijf.

Mijn Missie

Ik ben er van overtuigd dat je als ondernemer een veel vrijer en waardevoller leven kunt leiden dan wanneer je een ‘loonslaaf’ bent die elke maand een salaris krijgt. Als ondernemer leer je creatief te zijn, het beste uit jezelf en anderen te halen en een impact te maken in het leven van jezelf en anderen.

Het is mijn persoonlijke missie om jou als (startende) ondernemer te laten floreren. Dit doe ik door alles met je te delen wat ik geleerd heb en leer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap

De kracht van het ondernemerschap

Omdat ik zo sterk geloof in de kracht van het ondernemerschap doneer ik 10% van de omzetin de vorm van micro-krediet aan ondernemers in ontwikkelingslanden via het platform KivaHet mooie is dat zodra deze leningen weer afbetaald zijn ze weer gebruikt kunnen worden door een nieuwe ondernemer.

Wist je dat je met behulp van een lening van €25 al een groot verschil kunt maken in het leven van deze ondernemers en hun familie? In de netflix documentaire Living on One Dollar a Day zie je wat voor impact een micro-krediet heeft op het leven van een familie en zelf een heel dorp! 

Dat brengt me bij jou

Wat je passies, talenten en vaardigheden ook zijn. Het is de unieke combi die jij hebt die het verschil gaan maken. Door klein te beginnen kun je al een grote impact maken in je eigen leven en in het leven van mensen om je heen. Locatieonafhankelijk werken, maximaal 24 uur per week werken of 3 maanden per jaar op reis gaan terwijl je bedrijf gewoon door draait. Het kan allemaal zolang jij maar de juiste stappen doorloopt om dit te bereiken.  

Ik ben hier om jou verder te helpen. Mijn bedrijf is gebouwd op de passie en energie die ik krijg van het ondernemen en voor wat jij voor anderen kunt betekenen als ondernemer.  

Door middel van gratis content, betaalde content en al het andere wat ik aanbied help ik jou om een verschil te maken als ondernemer. Een leven vol vrijheid, focus en waar je impact maakt.  Een leven wat precies bij jou past op maat gemaakt speciaal voor jou.  

Of je nu net begint als ondernemer of juist meer vrijheid voor jezelf als ondernemer wilt realiseren ik ben hier om je te helpen het hoogste niveau te bereiken en je creatieve potentieel te benutten. Het is mijn persoonlijke missie om jou als (startende) ondernemer te laten floreren. Dit doe ik door alles met je te delen wat ik leer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

Bedankt!

Bedankt dat je tot zover hebt gelezen.

Ik hoop dat dit het begin is van ons gezamenlijk ondernemersavontuur. De beste manier om dingen met me te delen en om contact te houden is via de mail (hallo@rommiespoelstra.nl) en via mijn nieuwsbrief. Op maandag laat ik altijd wat van me horen. 

Doordat je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je (gratis) de video-training Volg je Passie begin een Bedrijf! in je mailbox. Met behulp van deze training ontdekt je wat je passie is en hoe je een succesvol bedrijf begint. Stap voor stap neem ik je mee met behulp van werksheets en video-traingen.  

Je kunt je inschrijven door je gegevens hieronder achter te laten.

Tips & trics voor (startende) ondernemers

Je tijd is kostbaar dus ik stuur alleen mails als ik iets te melden heb wat JOU verder kan helpen.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website! Ik kijk uit naar de (ondernemers)avonturen die we samen gaan beleven.

Rommie