Volg je hart!

Algemeen

Ken je Paddy Jones al? ​Paddy is geboren in 1934 en de oudste Salsa danseres ter wereld. In 2014 deed ze met haar danspartner Nico mee aan Britain’s got Talent. Op tweejarige leeftijd begon Paddy met dansen. Dit heeft ze gedaan tot ze tweeëntwintig jaar was. Op tweeëntwintig jarige leeftijd trouwde ze met haar man en stopte ze met dansen en werd ze verpleegster. Nadat haar man met pensioen gegaan is emigreert het stel naar Gandia in Spanje. Helaas overlijdt haar man na twee jaar. Na zijn dood besluit Paddy om het dansen weeer op te pakken en besluit ze Flamenco lessen te gaan volgen.

Het is alsof ze het nooit verleerd is. In 2009 wint ze met haar danspartner de Spaanse Talentenshow ​Tú sí que vales en in 2014 eindigt ze als 9e in Britain’s got Talent. Na deze twee shows volgens talloze optredens over de hele wereld.

Wat wij van het bijzondere verhaal van Paddy kunnen leren is dat het nooit te laat is om je hart te volgen. Als je weet waar je passie voor hebt en energie van krijgt zit je lekkerder in je vel en voel je je energiek! En maakt het niet uit hoe oud je bent ;-).